Activiteiten

Uiteraard zijn er tal van watersport mogelijkheden. Verder zijn er prachtige wandel- fiets en autotochten te maken in de naaste omgeving, met grotten, watervallen, Romeinse en andere oudheden en natuurparken. Men kan boottochten op zee maken in de omgeving, maar ook naar Cyprus (vanuit Mersin). Genieten van de hamam, Turkse kapper, lekker eten en diverse uitgaansgelegenheden!

Op een kwartiertje rijden ligt de havenstad Mersin (bijna 1 miljoen inwoners) met een boulevard van 10 km, moderne winkelcentra maar ook een oude bazaar, een jachthaven, een permanente kermis, etc. Het resort is een goede uitvalsbasis voor bezoek aan o.a. Cappadocië, Tarsus, Nemrut en Sanli Urfa.

Autoverhuur

Er zijn diverse autoverhuurbedrijven. Wij huren altijd een auto bij DEPAR (www.deparrentacar.com of rentacaradana.be). Zij kunnen desgewenst ook transfers regelen, maar dat kan ook via onze contactpersoon ter plaatse, Mahmut Bozdik.

Excursies

Bootdagtochten zijn te regelen via het winkeltje van Anita in Liparis 3. Voor meerdaagse excursies kan je het beste contact opnemen met Mirjam Oztop-Holterman (www.oztoprain.com).

Heen- en terugreis

Retourvluchten naar Adana (ADA) zijn vrij makkelijk zelf te boeken via internet. Desgewenst kunnen we daarbij behulpzaam zijn.
Je kunt er natuurlijk ook met de auto naartoe, een geweldige reis om te maken, maar dat is wel tweemaal minstens 3500 km.